Kulttuuri 8.2.2023 06:00

Rakkauslauluja ystävänpäiväkonsertissa

Toimitus

Juvan ja Rantasalmen rotaryklubien yhteistyökumppaneineen järjestämässä ystävänpäivänkonsertisssa Teemu Roivainen Energia-orkesterinsa kanssa esittää ystävänpäivään sopivasti rakkauslauluja. Orkesteria täydentää viulisti.

Teemu on musiikin monitaituri ja tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan yli genrerajojen. Vuonna 2014 Teemu Roivainen valittiin tangokuninkaaksi. Tämän jälkeen hän on ollut tanssilavojen tähtiesiintyjä. Lavakeikkojen lisäksi hän on ollut mukana lukuisilla konserttikiertueilla ja monissa showproduktioissa.

Tangokuninkaan konsertissa kuullaan tietenkin tangoja. Tällä kertaa konsertissa kuullaan kaksi tangoklassikkoa, Jose Belmonten Hurmio ja Josef Rixnerin Öiset kitarat.

Ohjelmassa on lukuisia upeita elokuvasävelmiä. Konsertin aluksi Teemu Roivainen esittää Francis Lain Rakkaustarinan saman nimisestä elokuvasta. Myös  Carlos Almaranin säveltämä Satu rakkauden on peräisin saman nimisestä meksikolaisesta elokuvasta. Elokuvamusiikin klassikkoja ovat myös Nino Rotan Kun aika on elokuvasta Romeo ja Julia sekä  Sammy Fein Niin paljon kuuluu rakkauteen elokuvasta Päivien kimallus.

Teemu Roivaisen upea oma sävellys ja sanoitus Rakastan sua enemmän kuin ketään ennen sisältyy ohjelmaan. Leonard Cohenin Hallelujah, Udo Jürgensin Rakkauden jälkeen ja Vera Lynnin tunnetuksi tekemä Kai vielä kohdataan ovat kaikki ikimuistoisia kappaleita.

Konsertti päättyy kahteen italialaiseen lauluun O sole mio ja Hopeinen kuu.

 

Juvan ja Rantasalmen Rotaryklubien Ystävänpäiväkonsertti Juvan kirkossa su 12.2.2023 klo 16.00

Näytä mainos