Uutiset 26.4.2023 06:00

Rinssi-Eversti uusiin toimitiloihin

Toimitus

Hotelli Rinssi-Everstin majoitustoiminta päättyy yrityksen muuttaessa vappuna Rantasalmen linja-autoasemalle ja jatkaa ravintola- ja juhlapalvelutoimintaansa remontoimissaan uusissa tiloissa.

Yhtiö päätyi hankkimaan uudet toimitilat ja keskittymään ainoastaan ravitsemispalveluihin sopivien tilojen tultua tarjolle linja-autoasemalla.

Huoneistossa on pitänyt tehdä mittava remontti tilojen muuttamiseksi ravintolakäyttöön. Keittiö ja ravintolatilat sekä ilmastointi on uusittu kokonaan täyttämään tämän päivän kriteerit ja vanhaan Oluthuoneenkin ilmettä on päivitetty. Remontin ovat toteuttaneet paikalliset yritykset.

Uudessa Rinssi-Everstissä voidaan palvella useita asiakasryhmiä, kuten kyläravintolan pitääkin. Matkahuollon palvelupiste voitiin säilyttää, samoin kuin Oluthuone, johon on mukava pistäytyä tuttuja tapaaman ja viihtymään.

Lounaspalvelut jatkuvat kuten aiemminkin kotiinkuljetuksineen – nyt kuitenkin ihan kylän keskustassa, samoin kuin erilaisten tilaisuuksien järjestäminen ja pitopalvelu.

Lisänä palveluihin Rinssi-Everstiin tulee myös viihtyisä kahvila ja vahvuuteen liittyneen leipuri Petteri Räisäsen ruisleipää, karjalanpiirakoita ja muita leipomuksia tarjoava pieni myymälä.

Ravintolassa tullaan järjestämään tietenkin myös monipuolista viihdeohjelmaa, kuten live-musiikkia, teatteria, stand up -iltoja ja karaokea, johon uudet tilat antavat hyvän mahdollisuuden.

Yrittäjät toivovat, että Ravintola Rinssi-Everstistä tulee kylän olohuone, jonne on mukava tulla viihtymään ja tapaamaan ystäviä.